Billigt proteinpulver online

Proteinpulver är ett populärt kosttillskott bland många som tränar och vill öka sin muskelmassa eller återhämtning. Men med priser som ständigt går upp och ner kan det vara svårt att hitta en produkt som passar ens budget. Här är en lista på några av de billigare alternativen på marknaden.

All Time Protein, 900g av Self Omninutrition: Detta proteinpulver från Self Omninutrition innehåller en blandning av vassleproteinisolat och mikrofiltrerat vassleprotein. Det har också ett högt proteininnehåll på 77% och är fritt från laktos och gluten. Till det låga priset av 349 SEK (ord. pris 449 SEK) är detta ett prisvärt alternativ.

Tyngre Kasein, 750g av Tyngre: Kasein är en typ av protein som bryts ner långsamt i kroppen vilket gör det till ett bra val för att bibehålla muskelmassa över en längre tid. Detta proteinpulver från Tyngre innehåller 85% kasein och 15% vassleprotein, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för nattlig återhämtning. Priset på 249 SEK gör det också till en budgetvänlig produkt.

SmartSupps Whey Protein, 1kg av SmartSupps: Detta proteinpulver innehåller 80% vassleproteinisolat och har ett högt proteininnehåll på 25g per portion. Det är också fritt från laktos och gluten, vilket gör det till ett bra val för de som har allergier eller intoleranser. Priset på 239 SEK är också mycket konkurrenskraftigt.

Sportlab Super Amino Whey, 1kg av Sportlab: Detta proteinpulver innehåller en blandning av vassleproteinisolat och hydrolyserat vassleprotein. Det har också tillsatts med grenade aminosyror (BCAA) för att öka muskelåterhämtningen och främja muskeluppbyggnaden. Med priset på 212 SEK (ord. pris 249 SEK) är detta ett utmärkt alternativ för de som vill ha extra tillskott av aminosyror i sitt proteinpulver.

Soy Protein Isolate, 1kg av Star Nutrition: För de som föredrar vegetabiliska proteinkällor är detta sojaproteinisolat från Star Nutrition ett bra alternativ. Det är 100% veganskt och fritt från laktos och gluten. Det innehåller också 90% protein per portion vilket gör det till en högkvalitativ produkt. Priset på 249 SEK gör det också till ett prisvärt alternativ.