Onlinelistan.com

Med hjälp av onlinelistan kan du hitta kvalitetsgranskade svenska sajter. Med mer än ett decennium på nacken är katalogen en av Sveriges främsta sökverktyg för sajter. Är du sajtägare eller webmaster kan du anmäla din sajt för granskning och listning.

Vad är Onlinelistan.com

I slutet av 1990-talet och början av 2000-talet var KTHNOC en av de mest kända och respekterade webbkatalogerna på svenska internet. Men sedan dess har dess popularitet minskat och projektet stängdes ner 2017. Men det finns fortfarande ett behov av en pålitlig och aktuell guide till webbens resurser. Det är där Onlinelistan.com kommer in i bilden.

Onlinelistan.com är en webbkatalog som liknar KTHNOC eller DMOZ i sin struktur och funktion. Precis som dessa är Onlinelistan.com en handredigerad katalog som listar webbsidor efter kategori och underkategori. Listan är tänkt att fungera som en guide för internetanvändare som vill hitta tillförlitliga och relevanta resurser på nätet.

Sidan innehåller ett brett utbud av kategorier, från utbildning och hälsa till sport och underhållning. Under varje huvudkategori finns flera underkategorier som gör det enklare för användare att hitta vad de söker efter. Dessutom innehåller varje kategori och underkategori ett antal listade webbplatser, vilket gör det möjligt för användare att gå direkt till webbplatsen utan att behöva söka igenom flera sidor på sökmotorer.

En av de största fördelarna med Onlinelistan.com är att den är handredigerad. Det betyder att varje webbplats som läggs till kontrolleras manuellt för att säkerställa dess kvalitet och relevans. På så sätt kan användare vara säkra på att de endast får tillgång till högkvalitativa och relevanta resurser på nätet.

Ytterligare en fördel med Onlinelistan.com är dess enkla och lättanvända gränssnitt. Sidan är användarvänlig och lätt att navigera, vilket gör det enkelt för användare att hitta vad de söker efter. Dessutom är sidan responsiv, vilket betyder att den fungerar lika bra på mobila enheter som på datorer.

Användare kan föreslå nya webbplatser att läggas till i katalogen, och bidra med feedback och recensioner av befintliga webbplatser. På så sätt kan Onlinelistan.com fortsätta att växa och förbättras genom gemensamma ansträngningar från dess användare.