Moder Sverige Butik

Moder Sverige är en butik som startades år 2011 av Anna Tymark och Nicklas Berfeld. Från deras hemstad Stockholm delar de sin passion för nordisk design med resten av världen. De är en liten familjeägd verksamhet med ett stort hjärta. När de inte arbetar, njuter de av långa cykelturer eller en kopp starkt kaffe på deras favoritkafé i Stockholm.

Moder Sverige har som mål att erbjuda det bästa från 1900-talets och samtida nordiska design. De erbjuder allt från möbler till inredningsdetaljer och konst från kända nordiska formgivare. Alla föremål som säljs i butiken är noggrant utvalda och beskrivs med högkvalitativa foton och 100% exakta beskrivningar. Vid frågor eller önskemål, svarar Moder Sverige gärna inom 24 timmar, 7 dagar i veckan. De är alltid där för att hjälpa dig hitta din favoritnordiska design. Förutom att ha en grönpolicy där de återanvänder förpackningsmaterial när det är möjligt för att bevara naturresurserna, så kompromissar de aldrig säkerheten under frakten.

Moder Sverige har ett brett sortiment av nordisk design och möbler från namnkunniga designers såsom Arne Jacobsen, Alvar Aalto, och Josef Frank. Men de har också en passion för att erbjuda unika designobjekt från okända formgivare. Därför erbjuder de ett stort utbud av möbler och inredningsdetaljer från olika tidsperioder och stilar.

Moder Sverige strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativ nordisk design till rimliga priser. De är inte bara experter på nordisk design utan också stolta över sin svenska kultur och historia. Därför har de också ett sortiment av svenska inredningsdetaljer och souvenirer som reflekterar den svenska kulturen och traditionerna.

Uppdatering: Butiken verkar stängd

Moder Sverige är beläget på Toffelbacken 19 i Hägersten, Stockholm. (Butiken är listad som stängd på Google, vi hänvisar till onlinebutiken) Men du kan också besöka dem online på deras hemsida. De är öppna för alla typer av frågor, funderingar och beställningar dygnet runt. Så varmt välkommen till Moder Sverige, en butik fylld med nordisk design och passion för svensk kultur.