Rommes travbana

Rommes travbana, belägen i hjärtat av Dalarna, är en av Sveriges mest framstående travbanor.

Med en rik historia och en stark tradition inom hästsporten, erbjuder Romme en unik upplevelse för både deltagare och åskådare.

Anläggningen har utvecklats till att bli en viktig mötesplats för traventusiaster från hela landet och lockar årligen tusentals besökare.

Den moderna infrastrukturen och de välskötta faciliteterna garanterar en hög standard på tävlingar och evenemang.

Dessutom bidrar travbanans natursköna omgivningar till en trevlig atmosfär för både besökare och aktiva inom sporten.

Rommes travbana spelar en betydande roll i den svenska travsporten och fortsätter att vara en central punkt för framtida utveckling och innovation.

Genom att erbjuda spännande tävlingar och en levande miljö, säkerställs att Romme förblir en stark kraft inom travsporten i Sverige.

Historia och bakgrund

Rommes travbana har en lång och anrik historia som sträcker sig tillbaka till tidigt 1900-tal.

Belägen i hjärtat av Dalarna har denna travbana varit en central plats för travsport och olika evenemang i över ett sekel.

Denna plats har sett betydande utveckling och modernisering genom åren, vilket har bidragit till att den har blivit en av de mest framstående travbanorna i Sverige.

Under årens lopp har Rommes travbana inte bara tjänat som en arena för travlopp, utan även som en samlingsplats för lokala och nationella evenemang.

Dess geografiska läge i Dalarna har gjort den till en attraktiv destination för både deltagare och åskådare som söker en kombination av sport och naturupplevelser.

Genom att erbjuda en bredd av aktiviteter har Rommes travbana spelat en viktig roll i att:

  • Främja travsporten
  • Stärka den kulturella och sociala gemenskapen i regionen

Travlopp och evenemang

Varje år lockar Rommes travbana tusentals besökare till sina spännande travlopp och varierade evenemang. Beläget i hjärtat av Dalarna, erbjuder travbanan en unik upplevelse för både travsportentusiaster och fritidsbesökare.

Travloppen på Romme är kända för sin höga kvalitet, och banan är värd för flera stora tävlingar under hela året, inklusive V75, som attraherar deltagare från hela Sverige och internationellt.

Förutom travlopp erbjuder Rommes travbana även en rad olika evenemang som lockar en bred publik. Bland dessa evenemang finns:

  • Familjedagar
  • Temakvällar
  • Företagsevenemang

Dessa evenemang ger en möjlighet att njuta av travsporten i en social och underhållande miljö.

Dalarna är känt för sin rika kultur och natursköna omgivningar, vilket gör ett besök till Romme till en minnesvärd upplevelse.

Genom att kombinera högklassig travsport med mångsidiga evenemang, fortsätter Rommes travbana att vara en central plats för både lokala och tillresta besökare som söker spänning och avkoppling i en och samma miljö.

Besöksinformation

För att planera ditt besök till Rommes travbana, är det viktigt att känna till öppettider, biljettpriser och tillgängliga faciliteter.

Öppettider

Travbanan, belägen i hjärtat av Dalarna, erbjuder en rad evenemang året runt, vilket gör den till en populär destination för travsportentusiaster. Öppettiderna varierar beroende på evenemang, men vanligtvis öppnar portarna några timmar före första loppet. Det rekommenderas att kontrollera den officiella hemsidan för detaljerad information om specifika datum och tider.

Biljettpriser

Biljettpriserna är konkurrenskraftiga och varierar beroende på typ av evenemang och sittplatsval. För att få bästa möjliga upplevelse finns olika sittplatser att välja mellan, inklusive:

  • VIP-sektioner
  • Standardläktare

Tillgängliga faciliteter

För besökare med särskilda behov finns tillgängliga faciliteter, såsom:

  • Rullstolsanpassade platser
  • Toaletter

Mat och dryck

Rommes travbana erbjuder även flera mat- och dryckesalternativ, inklusive:

  • Restauranger
  • Kiosker

Detta säkerställer att alla besökare kan njuta av en måltid eller en dryck under evenemanget.