Macbook Air

MacBook Air med nya M2-processorn. Den är designad för att vara lätt och portabel, men det innebär inte att den kompromissar på prestandan. MacBook Air är en kraftfull och mångsidig dator som lämpar sig för både personligt och professionellt bruk.

Den 13,6-tum stora Retina-skärmen med Liquid Retina-teknologi använder en skarp IPS-panel med stöd för 1 miljard färger. Skärmen har högre kontrast och bredare P3-färgomfång, vilket ger enastående färgåtergivning och imponerande resultat för professionella fotografer, designers och grafiker. True Tone-balansering anpassar skärmens färgton till miljöbelysningen, så att dina ögon får en bekväm upplevelse utan trötthet.

MacBook Air kommer med Apples specialdesignade Apple M2-system-on-chip med åttakärning CPU och åttakärnig GPU, som är byggd på en revolutionerande 5nm-process. Den har också Neural Engine och en enhetlig minnesarkitektur så att en enda pool av cacheminne kan nås över chip direkt. Detta ger dig snabb bild-/videobearbetning, rendering och en uppslukande spelupplevelse.

Det magiska tangentbordet har omarbetats helt för bättre funktionalitet och tillförlitlighet, vilket ger MacBook-publiken en ny skrivupplevelse. Force Touch-styrplattan stöder beröringskänsliga åtgärder, snabbspolning, multi-touch-gester och Force-click.

En Touch ID-sensor är integrerad i strömknappen. Sensorn känner igen ditt fingeravtryck och låter dig låsa upp din MacBook säkert. Du kan också använda Touch ID för att göra betalningar via Apple Pay. Sensorn använder Secure Enclave-samprocessor för robust on-the-fly filkryptering, säker startprocess, smidigare SSD-lagringshantering och bredare Siri röststyrningsfunktioner.

MacBook Air har två reversibla Thunderbolt / USB 4-portar med upp till 40 Gbps överföringshastighet som fungerar som en multifunktionell linje mellan MacBook och externa enheter. Portarna stöder DisplayPort-videoutgång för att köra en extern 6K-skärm vid 60 Hz.

Nästa generations macOS Monterey är dedikerat till att göra användningen av din MacBook mer intuitiv samtidigt som du kan ta kontroll över dess fulla potential. Tack vare de många små förbättringarna jämfört med den tidigare versionen av macOS bidrar funktionerna mycket till det redan oklanderliga mac-ekosystemet. Förbättringar som bättre uppgiftsautomatisering via genvägsfunktioner eller enkel skärmdelning med FaceTime.

MacBook Air har en batteritid på upp till 15 timmar vid trådlös webbsurfning och 18 timmar av Apple TV-uppspelning. Den är också utrustad

med supersnabb WiFi 6 och Bluetooth 5.0, vilket gör det möjligt att ansluta till trådlösa nätverk och enheter på ett enkelt och smidigt sätt. Den har även en 1080p FaceTime Full HD-kamera med förbättrad bildbehandling och stereohögtalare med tredubbla mikrofoner av studiokvalitet.

MagSafe är en annan praktisk funktion som MacBook Air har. Den gör det möjligt att ladda din enhet med sinnesfrid och samtidigt lämna de andra portarna fria för andra tillbehör och kringutrustning.

Sammanfattningsvis är MacBook Air en kraftfull och mångsidig dator som lämpar sig för både personligt och professionellt bruk. Den har en imponerande skärm, en snabb och effektiv processor, ett ergonomiskt tangentbord och styrplatta samt praktiska funktioner som Touch ID och MagSafe. macOS Monterey är också en imponerande operativsystem som kommer med många användbara funktioner som förbättrar användarupplevelsen.