Samsung Galaxy Book3 Pro 360

Galaxy Book3 Pro 360 är en kraftfull och flexibel bärbar dator som är utformad för att ge en sömlös upplevelse med snabb och tillförlitlig prestanda. Med en 13:e generationens Intel i7-processor och 16 GB LPDDR5 RAM kan du hantera tunga multitasking och resurskrävande applikationer. Dessutom har den en intern 512GB M.2 NVMe SSD-enhet för att lagra all din viktiga data och en vacker 16-tums AMOLED-panel för en imponerande bildkvalitet. Du kan också använda S Pen för att ge liv åt dina idéer eller göra anteckningar. Den har också en fingeravtrycksläsare för ökad säkerhet, anslutningsmöjligheter inklusive Thunderbolt 4-portar, USB-C och HDMI, WiFi 6 och Bluetooth 5.1. Den har också en hopfällbar pekskärm och bakbelyst tangentbord. Med allt detta och mer, är Galaxy Book3 Pro 360 en mångsidig bärbar dator som uppfyller alla dina behov.

Den 12-kärniga Intel® Core™ i7-processorn från Raptor Lake-familjen är byggd på en nydesignad 10nm Intel7-process, vilket möjliggör högre klockhastigheter och lägre strömförbrukning. Processorn kan växla upp till 5 GHz i snabbt turboläge, och med integrerad Intel Iris Xe-grafik kan du redigera, rendera och spela spel utan problem. Den imponerande AMOLED-skärmen på 16 tum med kant-till-kant-glas har en upplösning på WQXGA+ (2880×1800) och stöder HDR500-standard, täcker 120 % av DCI-P3-färgomfånget och har en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Lagringskapaciteten på 512 GB M.2 NVMe SSD ger dig utmärkta OS- och programladdningstider, supersnabb filöverföring och långvarig prestanda.

Galaxy Book3 Pro 360 är också utrustad med ett stort 76 Wh litiumjonbatteri som ger upp till 18 timmars drifttid. Det innebär att du kan arbeta i timmar utan att behöva oroa dig för batteritid. Med hjälp av USB-C-porten och snabbt 65W laddningsstöd kan du ladda upp datorn snabbt och enkelt, och fortsätta arbeta medan den laddas.

Bärbarheten hos Galaxy Book3 Pro 360 är imponerande med en hopfällbar pekskärm och bakgrundsbelyst tangentbord, som gör det enkelt att använda datorn i alla typer av miljöer. Dessutom kommer den med en integrerad webbkamera med 1080p Full HD-upplösning, perfekt för videochatt eller möten.

Slutligen är Galaxy Book3 Pro 360 också utrustad med en fingeravtrycksläsare för säker inloggning och integritetsskydd, samt anslutningsmöjligheter som inkluderar Thunderbolt 4-portar, USB-C och HDMI, WiFi 6 och Bluetooth 5.1. Med allt detta och mer är Galaxy Book3 Pro 360 en kraftfull och mångsidig bärbar dator som är utformad för att ge en sömlös användarupplevelse och passar för både personligt och professionellt bruk.