Emeet

Emeet är en mötesplats för e-handlare som grundades 2011 med syftet att främja e-handeln genom att skapa en plats där branschkollegor kan mötas och diskutera utmaningar samt byta erfarenheter. Grundpelaren av Emeet är ”sharing is caring”, vilket betyder att deltagarna uppmuntras att dela med sig av sin kunskap för att tillsammans bidra till en ökad utveckling av den nordiska e-handeln.

En av de mest spännande aspekterna av Emeet är Gridden, hjärtat av evenemanget. Gridden är en tavla med ett rutnät där varje ruta motsvarar en 45-minuters tidslucka. Deltagarna skriver ner de ämnen de är intresserade av och vill diskutera på tavlan. Efter det väljer varje deltagare vilka diskussioner hen vill delta i.

Under Emeet går flera diskussioner samtidigt i olika rum för att så många som möjligt ska få chansen att ta upp sina frågor. Efter varje diskussion finns det möjlighet att nätverka och träffa nya människor inom branschen. Evenemanget avslutas med en middag och underhållning, där deltagarna får möjlighet att fortsätta diskussionerna och utöka sina nätverk.

På Emeet träffar du dina branschkollegor och skapar värdefulla relationer för framtiden. Du får möjlighet att dela med dig av din resa och hjälpa andra att lyckas, och samtidigt ta del av andras erfarenheter och lära dig ny kunskap. Konferensen går under temat ”unconference”, vilket betyder att deltagarna själva skapar innehållet i konferensen.

Emeet är en kostnadsfri konferens som drivs av Ehandel.se, den nordiska regionens största branschsajt om e-handel. Så om du vill utöka ditt nätverk, lära dig mer om e-handel och skapa värdefulla relationer, är Emeet den perfekta mötesplatsen för dig.