Ehandel.se

Ehandel.se är en av Nordens största mötesplatser för e-handlare och alla som arbetar inom e-handelsbranschen. Sedan 2009 har Ehandel.se bevakat allt som händer inom e-handeln i Sverige och har sedan 2018 utökat verksamheten till att inkludera även Danmark och Finland. Ehandel.se syftar till att bidra till framgång för alla e-handlare genom att erbjuda en rad olika tjänster, som nyheter, insikter, evenemang och samarbeten med leverantörer.

En av Ehandel.se:s primära tjänster är deras nyhetssajt, där de dagligen publicerar nyheter om allt som rör e-handeln. Dessa nyheter inkluderar allt från marknadstrender till nya produkter och tjänster, samt samarbeten mellan företag inom e-handelsbranschen. Ehandel.se:s nyhetssajt är en av de mest omfattande och respekterade källorna för e-handelsnyheter i Norden.

Ehandel.se erbjuder även en mängd olika insikter om e-handelsmarknaden. Dessa insikter inkluderar rapporter, analyser och trendspaningar som är avsedda att hjälpa e-handlare att förstå marknaden och göra bättre affärsbeslut. Ehandel.se har också ett nära samarbete med många leverantörer, vilket gör att de kan erbjuda lägre priser på allt från frakt och emballage till marknadsföring, utbildning och konsulttjänster.

Ehandel.se genomför också en rad olika evenemang för e-handlare. Emeet är en konferens som är speciellt utformad för e-handlare och som hålls årligen. NXT är en annan stor konferens som fokuserar på morgondagens handel och som är en av Nordens största konferenser inom detta område.

Ehandel.se:s systrarsajt Influens.se är dedikerad till influencers och influencer marketing. Denna sajt innehåller artiklar och insikter om hur man kan använda influencers för att öka försäljningen, bygga varumärken och nå ut till en större publik.

Ehandel.se grundades 2009 och är idag en del av LRF Media AB. Tillsammans med sina nordiska systersajter, Ehandel.com, Ehandel.fi och Ehandel.dk, fortsätter Ehandel.se att vara en av de viktigaste källorna för e-handelsnyheter och insikter i Norden.