Hitta.se

Hem » Näringsliv » Internet » Hitta.se

Hitta.se är en webbplats som låter användare hitta företag och privatpersoner i Sverige med tillhörande telefonnummer, adress och kartposition. Hemsidan grundades 2004 och ägs av Hittapunktse AB, som grundades efter att Schibsted sålde hela sitt innehav i bolaget år 2017.

Hitta.se genererar intäkter genom att erbjuda företag och organisationer förbättrad exponering på deras hemsida. Webbplatsen har också flera olika karttjänster, inklusive flygfoton och Gatubild, en tjänst som låter användare utforska 29 svenska städer virtuellt på gatunivå.

Trots att Hitta.se är mest känd för att hjälpa användare att hitta företag och privatpersoner i Sverige, har den också en sökfunktion för produkter och tjänster. Detta gör att användare kan hitta det de behöver på en och samma plats.

Konkurrenter till Hitta.se inkluderar Eniro, Ratsit och Merinfo. Dessa webbplatser erbjuder liknande tjänster för att hjälpa användare att hitta företag och privatpersoner i Sverige.

Sammanfattningsvis är Hitta.se en användbar webbplats för att hitta företag, privatpersoner, produkter och tjänster i Sverige. Dess karttjänster, inklusive Gatubild, gör att användare kan få en bättre överblick över platserna de letar efter. Genom att erbjuda förbättrad exponering för företag och organisationer, kan Hitta.se fortsätta att generera intäkter.

,