Billiga mobilskal

Hem » Näringsliv » Shopping » Billigt » Billiga mobilskal

Mobiltelefoner har blivit en del av vårt dagliga liv och skydda dem från repor, skador och fall är av största vikt. Mobilskal är en viktig accessoar som kan hjälpa oss att skydda våra telefoner och samtidigt ge en personlig touch. Men mobilskal kan vara dyra och påverka våra budgetar. I denna artikel tittar vi på några tips och platser där man kan hitta billiga mobilskal utan att kompromissa med kvaliteten.

Onlinebutiker: Det finns många onlinebutiker som säljer mobilskal till lägre priser än vad du kan hitta i fysiska butiker. Onlinebutiker som till exempel AliExpress, Wish, eBay och Amazon erbjuder mobilskal till lägre priser än vad du kan hitta i butiker. Det är dock viktigt att noga kontrollera kundrecensioner och säljarens rykte innan man köper något.

Butiker för mobilreparation: Butiker som specialiserar sig på mobilreparationer har också ett brett utbud av mobilskal till förmånliga priser. Dessa butiker säljer ofta mobilskal till alla populära mobiltelefonmärken och modeller. Det är viktigt att bekräfta att mobilskal som säljs av dessa butiker är av hög kvalitet och passar till den specifika modellen.

Märkesspecifika butiker: De flesta stora mobiltelefonmärken har egna butiker där du kan hitta mobilskal som är speciellt utformade för deras mobiltelefoner. Dessa mobilskal kan dock vara dyra. Det finns dock möjligheter att köpa dem till förmånliga priser under kampanjer eller reor.

Tillverkare: Det kan vara en bra idé att kontakta mobilskaltillverkare direkt för att se om de har några kampanjer eller erbjudanden. Tillverkare som till exempel Spigen, Otterbox och Caseology har ofta bra erbjudanden på sina mobilskal på sina webbplatser.

Köp begagnade mobilskal: Begagnade mobilskal kan också vara ett bra alternativ för att spara pengar. Det finns flera online marknadsplatser som erbjuder begagnade mobilskal, till exempel Blocket eller Tradera.


Mobilskal är en viktig accessoar som hjälper oss att skydda våra telefoner från skador. Genom att köpa mobilskal till lägre priser kan vi spara pengar utan att kompromissa med kvaliteten. Att leta efter mobilskal på onlinebutiker, mobilreparationsbutiker, märkesspecifika butiker, tillverkare och begagnade mobilskal kan vara ett bra sätt att hitta billiga mobilskal. Men det är viktigt att se till att de mobilskal man köper är av hög kvalitet och passar till den specifika mobiltelefonen.

Var kan man köpa billiga mobilskal?

Mindblowing - Iphoneskal

Det är viktigt att skydda sin mobiltelefon från skador och repor, och ett mobilskal är en viktig accessoar för detta ändamål. I denna artikel tittar vi på några platser där man kan hitta billiga mobilskal utan att kompromissa med kvaliteten.

Billigamobilskydd.se: Hos billigamobilskydd.se hittar du skal, fodral och andra tillbehör till din mobiltelefon till låga priser. De har ett brett utbud av mobilskal och erbjuder snabba leveranser samt fri frakt.

Fyndiq: Fyndiq erbjuder ett brett utbud av mobiltillbehör till billiga priser, inklusive mobilskal, laddare, kablar och plånboksfodral. De har också regelbundna kampanjer och reor som kan ge dig ännu bättre erbjudanden på mobilskal.

MyTrendyPhone: MyTrendyPhone är en annan onlinebutik som erbjuder mobilskal till låga priser. De har ett stort utbud av skyddande mobilskal som passar till de flesta mobiltelefonmodeller. Dessutom erbjuder de snabb leverans över 450 kr.

Teknikdelar.se: Teknikdelar.se är en annan återförsäljare av mobiltillbehör, inklusive mobilskal, fodral och laddare. De har ett stort utbud av mobilskal och erbjuder riktigt bra priser och snabba leveranser.

Skalhuset.se: Skalhuset.se är en annan onlinebutik som specialiserar sig på mobilskal och tillbehör till låga priser. De har ett brett utbud av mobilskal, plånboksfodral, skärmskydd, bilhållare, kablar och laddare.

Vad kostar det att designa ett eget mobilskal?

Att designa och skapa ett eget mobilskal kan vara ett roligt sätt att uttrycka sin personlighet och stil samtidigt som man skyddar sin mobiltelefon. Men vad kostar det egentligen att göra ett eget skal? Svaret är att det vanligtvis kostar mellan 200 och 400 kr.

Det finns flera onlinebutiker där man kan designa sitt eget mobilskal. Här är några av de populäraste sajterna:

Smartphoto.se: Hos Smartphoto kan du designa ditt eget mobilskal och skal för surfplattor med dina egna foton. De erbjuder skal till iPhone, Samsung och iPad till rimliga priser.

CaseApp.se: CaseApp erbjuder en enkel plattform där du kan designa ditt eget mobilskal eller skin till iPhone, iPod, iPad, Samsung Galaxy, MacBook med mera. De har ett stort utbud av färdiga designer eller så kan du designa ditt eget mobilskal med hjälp av deras designverktyg.

DeinDesign.se: DeinDesign erbjuder ett stort utbud av skal och tillbehör till mobiltelefoner och surfplattor. Du kan designa ditt eget mobilskal och andra tillbehör med dina egna bilder eller välja från deras stora bibliotek av färdiga designer.

Att göra ett eget mobilskal kan vara ett roligt sätt att uttrycka sin personliga stil och göra sin mobiltelefon unik. Och med priser mellan 200 och 400 kr behöver det inte bli en dyr investering. Tänk på att jämföra priserna och utbudet hos olika onlinebutiker innan du bestämmer dig för var du vill göra ditt eget mobilskal.