Filmstaden Söder (Medborgarplatsen)

Filmstaden Söder är en biograf som har varit en populär plats för filmvisningar i Stockholm sedan december 1991. Biografen ligger i Söderhallarna vid Medborgarplatsen på Södermalm, och ägs sedan 2007 av Filmstaden. Tidigare hette biografen ”Biopalatset” och ägdes av Sandrews.

Filmstaden Söder har 10 salonger med totalt 1108 platser, och besökarna kan förvänta sig en förstklassig bioupplevelse. Salongerna och foajén ligger under Söderhallarna, vilket ger biografen en unik atmosfär som känns både hemtrevlig och annorlunda på samma gång. Biografen har en rullstolsingång som kan nås från Folkungatrappan 2.

Förutom att se på film kan besökarna också köpa en rad olika snacks, godis och läsk från biografens butik. Biografen har ett brett sortiment av produkter från populära märken som Marabou, Coca Cola, Cloetta, och Bubs.

Filmstaden Söder är en kontantfri biograf, och det är enkelt att köpa biljetter via filmstaden.se eller i Filmstadens app. Besökare kan också köpa digitala presentkort på filmstaden.se. På biografen går det bra att betala med de vanligaste kontokorten, Filmstadens presentkort, Apple pay och Samsung pay.

En bioupplevelse på Filmstaden Söder är något utöver det vanliga. Besökarna kan förvänta sig att bli helt uppslukade av filmen, och att upplevelsen kommer att stanna kvar länge efter att sista sluttexten rullat. Biografen är en perfekt plats för en kväll med vänner eller för en romantisk dejt. Besök Filmstaden Söder för en fantastisk filmupplevelse!