BYO Lifestyle

Hem » Skönhet » BYO Lifestyle

BYO Lifestyle är en serie av drycker och kosttillskott som är utformade för att hjälpa dig att ta hand om din kropp och din hälsa på ett naturligt sätt. Företaget är fokuserat på att skapa produkter med hög biotillgänglighet, vilket innebär att kroppen kan ta upp näringen effektivt. Alla ingredienser i BYO Lifestyles produkter är naturliga, veganska och fria från GMO och onödiga tillsatser. Dessa kosttillskott är utformade för att vara enkla att ta och integrera i din dagliga rutin. Det finns också en betoning på hållbarhet, både när det gäller ingredienserna och förpackningarna. BYO Lifestyle är ett svenskt företag som producerar alla sina produkter i Sverige och satsar på att arbeta med leverantörer som har liknande tänk kring hälsa, kvalitet och hållbarhet.

Produkter

BYO Lifestyle erbjuder tre olika kosttillskott, var och en utvecklad för att främja en hälsosam och vacker hud, hår och naglar.

Stay Balanced är en vegansk dryck med smak av blåbär och svarta vinbär som innehåller probiotika och prebiotika. Detta kosttillskott främjar en balanserad tarmflora och främjar en sund hud. En hälsosam tarmflora har en direkt påverkan på huden och hjälper till att behandla hudproblem som oljig hy, acne, orenheter och pormaskar.

Lively Living är en dryck med smak av ingefära, kryddig, syrlig och söt. Den innehåller en hög dos av gurkmeja, ingefära och lakritsrot, och bidrar till en sund hud genom att bekämpa inflammation. Lively Living är också hög i anti-oxidanter, vilket bidrar till att motverka hudproblem som rosacea och obalans.

Get Glow är en dryck med smak av fläder och citrus. Den innehåller hyaluronsyra, vitamin C och biotin, som alla bidrar till en ökad spänst, minskning av fina linjer och ökad fukt för en ungdomlig och frisk hud. Detta tillskott motverkar också fria radikaler som kan skada huden och främjar en friskare hud.

Alla produkterna från BYO Lifestyle är veganska och innehåller högkvalitativa, naturliga ingredienser. Produkterna är också portionsförpackade och lätta att ta med sig, vilket gör det enkelt att få i sig dagliga doser av näring, även när man är på språng. Produkterna är tillverkade i Sverige och GMO-certifierade, vilket säkerställer att produkterna är av högsta kvalitet och fria från onödiga tillsatser.

, ,