Dr Dennis Gross

Hem » Hälsa » Hudvård » Dr Dennis Gross

Dr Dennis Gross är ett hudvårdsmärke som grundades av Dr Dennis Gross och Carrie Gross med målet att hjälpa människor över hela världen att få hälsosammare hud. Varje produkt och interaktion inom märket präglas av Dr Dennis Gross’ filosofi och expertis som en klinisk dermatolog och forskare, vilket skapar en varumärkesupplevelse som ingen vill byta från.

Märkets vetenskapsbaserade hudvårdsprodukter är utvecklade för att leverera resultat utan att irritera huden. Dr Dennis Gross’ erfarenheter som cancerforskare och dermatolog har lett till att över 1650 ingredienser har uteslutits från produkterna på grund av oro för deras toxiska egenskaper eller förmåga att irritera huden. Produkterna är dessutom testade med omfattande laboratorie-, kliniska- och säkerhetsstudier för att säkerställa deras effektivitet och säkerhet.

En av märkets mest kända produkter är Daily Peel som är designad för att lyfta bort döda hudceller och avslöja en mer strålande hud. Varje dag ger en peel en förbättring med mer lyster, bättre ton och textur, reducerade linjer, förfinade porer och mindre missfärgningar. Oavsett hudtyp, ålder eller skick, finns det en peel som är säker och effektiv för att ge bästa resultat.

Dr Dennis Gross Skincare är också engagerade i att erbjuda personliga konsultationer och globala mästarklasser som är baserade på person-till-person-interaktioner för att ge en unik varumärkesupplevelse. Med sitt åtagande för vetenskaplig hudvård och hälsa först, levererar Dr Dennis Gross produkter som är beprövade, ansvarsfulla och säkra för att ge varje person möjligheten till en hälsosam hud.

Produkter från Dr Dennis Gross

Dr Dennis Gross erbjuder produkter som ger långsiktiga och djupgående resultat, med fokus på kemiska peels och LED-ljus för att förebygga ålderstecken och förbättra hudhälsan. Deras kemiska peels baseras på Alpha Hydroxy Acid (AHA) och Beta Hydroxy Acid (BHA), som hjälper till att minimera rynkor, ge lyster, dra ihop porer, ge återfuktning och jämna ut hudtonen. Dessa syror kombineras på ett säkert sätt med retinol, vitaminer, antioxidanter och hyaluronsyra för att ge överlägsna resultat. Dr Dennis Gross Spectralite Facewear Pro och Spectralite Eye Care Pro är apparater för hemmabruk som använder LED-ljus för att stimulera kollagenproduktionen, förebygga ärr, antiinflammatoriskt och pigmentutjämnande. Det blåa LED-ljuset som finns i Spectralite Facewear Pro är även effektivt mot akne. Alla produkterna finns tillgängliga på Babyface.se med hjälp av auktoriserade hudterapeuter.

Köp Dr Dennis Gross hos Babyface

Babyface är en auktoriserad återförsäljare av Dr Dennis Gross produkter, vilket innebär att du som kund alltid kan vara säker på att du får äkta och nytillverkade produkter när du handlar från oss. Att välja en auktoriserad återförsäljare är viktigt för att undvika att köpa falska produkter som kan vara farliga för hälsan och inte ge de förväntade resultaten. När du handlar från en auktoriserad återförsäljare kan du också känna dig trygg med att du får rätt information och service från kunniga och auktoriserade hudterapeuter. Babyface.se har auktoriserade hudterapeuter på plats som kan hjälpa dig att hitta rätt produkter för din hudtyp och dina specifika behov. Genom att välja en auktoriserad återförsäljare som Babyface, kan du känna dig trygg med att du får äkta och effektiva produkter som hjälper dig att uppnå en hälsosam och vacker hud.