Wildfrost

Utforska Wildfrost – en taktisk roguelike kortbyggare som utmanar elementen

Solens kraft har försvagats, och världen har fallit offer för Wildfrost. Snödwell, en stad av överlevande, utgör den sista försvarslinjen mot en evig vinter. Bygg upp en kortlek med kraftfulla kortkamrater och elementala föremål för att ta dig an striden och nå Soltemplet, där du för alltid kan fördriva frosten!

Wildfrost är ett samarbete mellan Will Lewis (programmerare och designer från Deadpan Games) och Gaziter (artist och designer). Will har tidigare utvecklat Caveblazers, en brutal roguelike plattformsspel, medan Gaz har producerat konst för Forager och KnotBot. Spelet släpptes på Steam och Nintendo Switch den 12 april 2023.

Spelet erbjuder oändlig återuppspelbarhet med dagliga lopp och utmaningar som ger spelarna nya upplevelser varje dag. Wildfrost är för närvarande tillgängligt på PC och Nintendo Switch och kan spelas på japanska, koreanska samt förenklad och traditionell kinesiska. Ytterligare språk kan komma att läggas till beroende på spelarnas önskemål och feedback.

Wildfrost är ett enspelarspel som är utvecklat i Unity. För uppdateringar om spelet kan du besöka Wildfrosts Steam-sida, gå med i Wildfrost Discord-servern eller följa @wildfrostgame på Twitter.