Friskis & Svettis

Hem » Hälsa » Friskis & Svettis

Friskis & Svettis är en populär träningsorganisation som erbjuder ett brett utbud av gruppträningsaktiviteter och gym för alla åldrar och fitnessnivåer. Med sitt motto ”En stark folkhälsa” strävar Friskis & Svettis efter att främja en hälsosam och aktiv livsstil för alla. Här är en översikt över vad Friskis & Svettis kan erbjuda:

Gruppträning

En av hörnstenarna i Friskis & Svettis är deras omfattande utbud av gruppträningspass. De erbjuder olika klasser och träningsformer, inklusive konditionsträning, styrketräning, dans, yoga och mycket mer. Oavsett om du föredrar högintensiva träningspass som intervallträning eller mer avkopplande aktiviteter som yoga, finns det något för alla.

Gym

För de som föredrar att träna på egen hand erbjuder Friskis & Svettis också gymfaciliteter. Deras gym är utrustade med olika träningsmaskiner och fria vikter, så att medlemmarna kan träna efter sina egna preferenser och mål. Gymmen har ofta en välkomnande och inkluderande atmosfär där både nybörjare och erfarna träningsentusiaster kan känna sig bekväma.

Barn och ungdomsverksamhet

Friskis & Svettis har också ett engagemang för att främja en aktiv livsstil bland barn och ungdomar. De erbjuder speciella barn- och ungdomsverksamheter, inklusive gruppträningsklasser och idrottsaktiviteter, som syftar till att uppmuntra till rörelse och lek. Detta hjälper till att skapa sunda vanor och främja en aktiv och hälsosam livsstil redan från tidig ålder.

Träningsutmaningar och evenemang

För att inspirera och motivera sina medlemmar anordnar Friskis & Svettis regelbundet träningsutmaningar och evenemang. Dessa kan inkludera allt från löplopp och cykelturer till temabaserade träningspass och utomhusaktiviteter. Dessa evenemang ger möjlighet till gemenskap, delaktighet och att testa sina gränser.

Inkluderande och icke-prestationsinriktad kultur

En viktig del av Friskis & Svettis är deras inkluderande och icke-prestationsinriktade kultur. De strävar efter att skapa en atmosfär där alla känner sig välkomna och kan träna utifrån sina egna förutsättningar och mål. Det finns ingen press att prestera eller jämföra sig med andra, vilket gör det till en trygg och stödjande träningsmiljö.

Här är en lista över några orter där Friskis & Svettis finns i Sverige:

 1. Stockholm
 2. Göteborg
 3. Malmö
 4. Uppsala
 5. Linköping
 6. Örebro
 7. Västerås
 8. Helsingborg
 9. Jönköping
 10. Norrköping
 11. Lund
 12. Umeå
 13. Gävle
 14. Borås
 15. Eskilstuna
 16. Karlstad
 17. Sundsvall
 18. Södertälje
 19. Halmstad
 20. Växjö

Observera att detta är bara ett urval av orter där Friskis & Svettis finns. Det finns fler anläggningar runt om i landet. För den mest uppdaterade och fullständiga listan över orter rekommenderar jag att du besöker Friskis & Svettis officiella webbplats eller kontaktar din lokala Friskis & Svettis-anläggning för mer information.