Billigt Hundfoder online

Har du en fyrbent vän hemma som äter torrfoder och undrar om du betalar för mycket för det? Då har du kommit till rätt ställe. I den här artikeln kommer vi att titta på hur du kan spara tusenlappar genom att köpa hundmat på nätet.

Enligt Råd och Röns bäst i test är Orijen Adult Dog det bästa hundfodret på marknaden, men det är också det dyraste. Pedigree Vital Protection rankas som ett bra köp, eftersom det är något billigare men med bibehållen kvalitet. Taste of the Wild rankas på andra plats och Royal Canin rankas på tredje plats i testet. Resultatet visar att det finns prisvärda alternativ och att ett bra hundfoder inte behöver kosta en förmögenhet.

Genom att köpa hundmat online kan du spara tusenlappar. Många företag erbjuder också hemleverans, vilket gör det ännu enklare och bekvämare att köpa hundmat online. Vi har tagit tre av de mest populära hundfodren och jämfört priserna på olika online-leverantörer för att se hur mycket du kan spara.

Vilken billig hundmat är bäst?

Royal Canins Medium Adult foder 15kg gynnar en hälsosam tarmflora och stärker immunsystemet genom att bygga upp hundens naturliga försvar. Dessutom hjälper det mellanstora vuxna hundar att hålla vikten genom att anpassa mängden energi som håller hunden sund och slank. Här kan du spara 2 300 kronor per år genom att jämföra vilket företag som säljer fodret till bäst pris.

Orijen Dog Original foder 11 kg är ett biologiskt korrekt foder som speglar den naturliga kosten. Det baseras på färsk frigående kyckling och kalkon, redeslagda ägg och vildfångad fisk. Här kan du spara cirka 720 kronor per år genom att jämföra vilket företag som säljer fodret till bäst pris.

Taste of the Wild 11kg är utvecklat från hundens gener och ska ge den en balanserad kost. Här finns många olika varianter med smak av vilt. Här kan du spara 850 kronor per år genom att jämföra vilket företag som säljer fodret till bäst pris.

Bozita Robur Active Performance 12 kg är lagat på ett vetefritt recept med ett högt energiinnehåll som är optimerat för hundar med hög aktivitetsnivå. Här kan du spara 950 kronor per år genom att jämföra vilket företag som säljer fodret till bäst pris.

Var kan man köpa billigt hundfoder?

Att ha en hund är en underbar upplevelse, men det kan vara kostsamt att hålla den matad. Hundmat kan ofta vara dyrt, men det finns alternativ till höga priser. Vi har undersökt olika företag och märken som säljer hundfoder till ett billigare pris utan att kompromissa med kvaliteten.

Petbud.se
Petbud.se är ett företag som specialiserar sig på husdjursprodukter till ett överkomligt pris. De har ett brett utbud av hundmat från olika märken, inklusive Carrier regular, Arion adult, Doggy original, Monster adult och Iams adult. Alla märken har testats och valts ut för att säkerställa att hundar får rätt näring till ett rimligt pris.

Bitiba.se
Bitiba.se erbjuder en mängd olika hundprodukter till ett överkomligt pris. Deras utbud av hundfoder inkluderar många kända märken och spannmålsfria alternativ. Dessutom erbjuder de gratis leverans vid köp över 499 kr och extra låga priser.

Hund.se
Hund.se är en annan online-butik som säljer hundmat till låga priser. De har ett brett utbud av hundfoder från olika märken och erbjuder snabba leveranser. De erbjuder också fri hemleverans vid köp över 999 kr.

ÖoB
ÖoB är en butik som specialiserar sig på lågprisprodukter, inklusive hundmat. De erbjuder ett brett utbud av hundfoder till konkurrenskraftiga priser och har även andra hundprodukter som leksaker och tillbehör.

GardenStore.se
GardenStore.se säljer ett brett utbud av produkter till husdjur till ett lågt pris. Deras hundfoder inkluderar olika märken och typer av foder som passar för alla hundar. De erbjuder också en snabb leverans och öppet köp på 90 dagar.