Brath

Brath är en SEO- och SEM-specialistbyrå som sedan 2012 har hjälpt företag att tjäna pengar online med marknadsföring i sökmotorer. Med rötter i Örnsköldsvik har de vuxit till att vara närmare 30 personer på de båda kontoren i Stockholm och Örnsköldsvik. Brath har fått en rad utmärkelser, bland annat Google Premier Partner, DI Gasell, Bäst i Branschen och Årets Normbrytare.

Brath hjälper företag att nå nya kunder, öka försäljningen och bygga varumärkeskännedom. De är specialister inom SEO och SEM, som båda är lönsamma och mätbara. Med SEO kan företag nå kunder precis i det ögonblick de letar efter en produkt eller tjänst, medan SEM handlar om att hitta rätt besökare och kvalificerade leads som kan omvandlas till kunder.

De är en digital marknadsföringsbyrå som alltid strävar efter en ökad lönsamhet för sina kunder. Med sina specialistkunskaper inom SEO och SEM hjälper de företag att skapa tillväxt. Brath har kontor i både Örnsköldsvik och Stockholm och deras kunder finns över hela världen.

Kort sagt, om du vill lyckas med marknadsföring online och öka lönsamheten för ditt företag, så kan Brath hjälpa dig med din SEO eller SEM. De svarar direkt vardagar och kan erbjuda en anpassad och kostnadseffektiv tjänst av hög kvalitet.

Att skapa tillväxt med digitala kanaler

Brath är en digital marknadsföringsbyrå som är specialiserade på att hjälpa företag att skapa tillväxt genom att nå nya kunder, öka försäljningen och bygga varumärkeskännedom. De har sina rötter i Örnsköldsvik, men deras kunder finns över hela världen.

Brath har en passion för att hjälpa sina kunder att lyckas genom hårt slit och stort hjärta. De tror på att det bästa sättet att bygga stolthet och affärer är att varje gång överträffa sig själva och leverera ännu lite bättre. Brath har förstått att det är viktigt att ha specialistkunskaper inom försäljning på nätet för att kunna hjälpa företag att nå sina mål.

Även om uppdraget är komplext och den data som de hanterar omfattande, så är det viktigt för Brath att det de levererar är enkelt för deras kunder att använda och förstå. Brath strävar efter att allt de levererar ska vara okrångligt, som de säger här i Norrland.

Brath erbjuder sina kunder specialistkompetenser inom SEO och SEM, som båda är lönsamma och mätbara. SEO handlar om att nå kunder precis i det ögonblick de letar efter en produkt eller tjänst, medan SEM handlar om att hitta rätt besökare och kvalificerade leads som kan omvandlas till kunder. Genom att använda sig av Braths specialistkunskaper inom försäljning på nätet kan företag nå sina mål och skapa tillväxt.

I slutändan är Brath en digital marknadsföringsbyrå som är dedikerade till att hjälpa företag att lyckas genom hårt slit och stort hjärta. Genom att ha rätt specialistkunskaper inom försäljning på nätet kan Brath hjälpa sina kunder att nå sina mål och skapa tillväxt.

Magnus Bråth

Magnus Bråth är en internationellt högt ansedd sökmotoroptimerare och grundare av SEO-byrån Brath. Han är en välkänd expert inom sökmotoroptimering och har bidragit till att skriva boken ”Guldläge på nätet” tillsammans med Michael Wahlgren.

Magnus har en gedigen erfarenhet inom sökmotoroptimering och har arbetat i flera länder som Costa Rica och Malta innan han startade Brath i Örnsköldsvik i början av 2013. Han har en passion för att hjälpa företag att lyckas genom att använda sökmotoroptimering som en strategi för att skapa tillväxt.

När Magnus och Michael Wahlgren skrev boken ”Guldläge på nätet” ville de skapa en enkel och lättläst bok som kunde vara till nytta för läsare. De ville också betona att även om det är möjligt att lära sig sökmotoroptimering på nätet, så är det fortfarande fördelaktigt att ha en bok som referens och som kan läsas när som helst.

Magnus är en person som är dedikerad till sitt arbete och han är uppe tidigt på morgonen för att hinna med mycket innan han går till kontoret. Han läser också vad som hänt under natten, eftersom det händer mycket i USA medan vi sover.

Magnus valde att starta sin SEO-byrå i Örnsköldsvik på grund av flera faktorer, inklusive lokalhyror och möjligheten att arbeta från var som helst. Han betonar också att sökmotoroptimering kan skapa fantastiska ekonomiska vinster för företag när det fungerar som bäst.

Magnus Bråth är en inspirerande person som har bidragit till att lyfta sökmotoroptimering till en högre nivå. Han har visat att det är möjligt att driva en framgångsrik SEO-byrå var som helst i världen och hjälpa företag att skapa tillväxt genom att använda sökmotoroptimering som en strategi.

6 timmars arbetsdag

Brath är ett företag som har tagit ett stort steg mot arbetslivsbalans och medarbetarvälmående. De är den första arbetsplatsen i världen som infört 6 timmars arbetsdag. Grundaren och VD:n Magnus Bråth tror att den kortare arbetsdagen är bra både för företaget och de anställda.

Bråth och hans team har valt att arbeta 6 timmar om dagen trots att de har heltidslön. Anställda förväntas dock lära sig mer och fördjupa sig inom vissa områden på fritiden, men detta väljs själv i stor utsträckning. Företaget har haft kortare arbetsdagar sedan starten för ungefär 10 år sedan. Även om det har funnits både positiva och negativa artiklar om idén, är Brath övertygade om att det fungerar bra för dem.

Den kortare arbetsdagen innebär flera fördelar, inklusive att man kan ta det lite lugnare, lösa ärenden lättare, och ha mer tid för familj, vänner och träning. Detta gör att de anställda mår bättre och kan hantera livspusslet på ett bättre sätt. Dessutom är det lättare att rekrytera riktigt bra folk, eftersom 6 timmars arbetsdag är en attraktiv förmån.

Det finns också ett tecken på att man kan göra lika mycket på 6 timmar som på 8 timmar, eftersom kreativt arbete inte fungerar på hög nivå under mer än 6 timmar. Magnus Bråth säger att det är när man varvar ner och låter kroppen och hjärnan återhämta sig som några av de bästa idéerna kommer till.

Bråth bemöter påståenden om företagets lönsamhet och konkurrenskraft genom att påpeka att de har varit lönsamma sedan dag ett och att de växer stadigt. Han säger också att kortare arbetsdag inte är politiskt ställningstagande utan ett beslut för att driva företaget på bästa sätt. Han poängterar också att kritikerna bör bevisa att deras modeller är bättre innan de gnäller på Braths.

Med tanke på de fördelar som Brath har uppnått genom att införa 6 timmars arbetsdag, kan det vara värt att överväga om andra företag kan dra nytta av denna modell också.