Boule Bar

Boulebar är en restaurangkedja som har tagit inspiration från de charmiga boule-spelen som spelas runt om i Frankrike. Deras dröm är att återskapa känslan av en varm sommarkväll i Marseilles, där man umgås över ett parti boule och ett glas pastis. Boulebar vill att deras kunder ska känna sig avslappnade och glada, och det är precis vad de lyckas åstadkomma.

Kedjan har idag nio olika restauranger runt om i Sverige och Danmark, och varje ställe är unikt med en egen inredning och atmosfär. Gemensamt för alla är att det är en plats där man kan njuta av riktigt god mat och dryck samtidigt som man spelar boule på deras professionella banor.

Det finns inget som kan beskriva känslan av att kasta bouleklot på deras fina grusbanor samtidigt som man umgås med vänner och familj. Boulebar är det perfekta stället för en avkopplande kväll med god mat och dryck. Deras meny erbjuder allt från delikatesser som ostron och charkuterier till mer rustika rätter som hamburgare och friterad kyckling. De har också ett stort utbud av drycker, inklusive franska viner och cocktails med pastis som bas.

Varje sommar anordnar Boulebar även den stora boulefestivalen ”La Majonnaise” i Rålambshovsparken i Stockholm. Denna fest lockar boulespelare från hela världen och är ett perfekt tillfälle att uppleva den härliga stämningen som Boulebar erbjuder.

Boulebar grundades år 2000 av Henrik Kruse och har sedan dess blivit en av Sveriges mest framgångsrika restaurangkedjor. Deras vision om att erbjuda god mat och dryck samt möjligheten att spela boule i en avslappnad miljö har blivit verklighet, och deras framgångssaga fortsätter.

Så om du vill uppleva en avslappnad kväll med vänner och familj i en stämningsfull miljö, besök en av Boulebars restauranger runt om i Sverige och Danmark. Bon Appétit & Bonne Chance!