Restaurang Astoria

Restaurang Astoria är en del av Frantzén Group och ligger på Nybrogatan i centrala Stockholm. Restaurangen är en internationell brasserie som återskapar den historiska atmosfären från 20- och 30-talets nöjesliv. Här kan gästerna njuta av välkomnande service, en stor à la carte-meny och ett brett urval av drycker.

Astoria har en stor matsal med vagnar som används för att slutföra rätterna vid borden. Här kan man välja från en generös och stor à la carte-meny under lunch och middag, och under vardagslunchen finns en Plat du Jour tillgänglig. På helgerna serveras även brunch. Förutom den stora matsalen finns det en bardel med klassiska cocktails och DJs, en vinbar samt en mer intim matsalsdel med en egen ingång endast för drop-in-gäster.

Frantzén Group har etablerat flera prisbelönta restauranger och barer i Sverige och internationellt, och deras höga krav på kvalitet och service genomsyrar även Astoria. Frantzén Group har totalt sex stjärnor i Guide Michelin, med Frantzén och Zén som båda är belönade med tre stjärnor.

Restaurang Astoria är en perfekt destination för en elegant och internationell upplevelse i centrala Stockholm. Oavsett om man är ute efter en romantisk middag, en affärslunch eller en helgbrunch med vänner, så finns det något för alla på Astoria. Besök deras hemsida för mer information om restaurangen och Frantzén Group.