Restaurang Nils

Hem » Nöjen » Restauranger » Restaurang Nils

Restaurang Nils – En smakresa genom grillad mat och världens minnen i hjärtat av Malmö


Restaurang Nils är en nyöppnad krog i Malmö som kombinerar en fiktiv historia om en världsresenär vid namn Nils med goda grillade rätter och en varm och välkomnande atmosfär. Här kan du njuta av allt från grillad Angus biff och lammracks till husmanskost med en twist, allt inramat av minnessaker från Nils resor över hela världen.

En fiktiv historia som skapar en unik atmosfär
Restaurang Nils baseras på en fiktiv historia om en man som heter Nils som har rest jorden runt och lämnat minnessaker från sina äventyr på restaurangen. Dessa minnessaker bidrar till en unik och intressant atmosfär där du kan utforska världens hörn genom Nils resor samtidigt som du avnjuter din måltid. Mer information om Nils resor och minnessakerna finns att läsa på menyn.

Grillade läckerheter och husmanskost
På Restaurang Nils hittar du ett brett utbud av grillade rätter, som deras berömda Angus biff, lammracks och grillad lax. Till lunch serveras även god husmanskost med en modern touch, som passar perfekt för en snabb och smakrik lunch i Malmö.

Bar och dryck
Förutom utsökta maträtter erbjuder Restaurang Nils en bar där du och dina vänner kan njuta av goda drinkar och trevligt umgänge. Baren är känd för sina specialiteter och den trevliga personalen, samt den mysiga och fräscha inredningen.

Bokning och öppettider
Du kan enkelt boka bord online på Restaurang Nils hemsida, men notera att bordsbokning endast gäller matgäster. Dryckesgäster är välkomna på drop-in-basis. Restaurangen är öppen måndag till torsdag mellan 11:30 och 23:00, fredagar från 11:30 till sent, lördagar från 12:00 till sent och söndagar mellan 12:00 och 22:00.

Omdömen och betyg
Restaurang Nils har fått betyg 3,0 av 5 baserat på 190 omdömen och rankas som nummer 7 av 8 gastropubbar i Malmö och nummer 635 av 808 restauranger i Malmö. Källa Tripadvisor.


Restaurang Nils erbjuder en unik och minnesvärd matupplevelse i Malmö, där du kan utforska världens smaker genom både grillade rätter och husmanskost, samt uppleva en fiktiv historia om en världsresenär vid namn Nils. Med ett brett utbud av mat och dryck samt en inbjudande och intressant atmosfär, är Restaurang Nils ett utmärkt val för såväl lunch som middag och en trevlig kväll ute med vänner